Cautare

4119 de rezultate pentru "clasament liga 5 dolj fotbal" (7.99 secunde)
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Fotbalista de la Real Craiova a fost chemata de antrenorii lotului national, Maria Delicoiu si Mirel Albon, pentru un amical la Orleans, in compania uneia dintre puterile fotbalului feminin mondial, Franta Jucatoarea echipei feminine de fotbal Real Craiova, Andreea Tomescu, a primit zilele trecute telegrama de convocare la nationala de senioare a Romaniei, pentru perioada 1-4 iulie.
Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. ... - Am inteles ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor rezolva, a precizat seful Federatiei Romane de Fotbal.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
Clubul SC FC U Craiova SA a fost exclus, luni, din Federatia Romana de Fotbal, in cadrul Adunarii Generala a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abtineri si cinci impotriva.
Astazi ar trebui sa aiba loc alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, for in fruntea caruia Gica Popescu era ca si instalat. ... _____________________________ Nimic nu anticipa verdictele in urma carora cei opt oameni de fotbal acuzati in dosarul "Transferurilor" vor ajunge dupa gratii.
Intr-o tara in care toata lumea se pricepe la fotbal si politica, saptamana aceasta, sportul cu balonul rotund a luat fata vrajbilor din coalitie sau indreptate impotriva acesteia ori a mizeriilor ce refuleaza dupa 16 ani de pe holurile CNSAS.
Fotbalul trebuie facut de oameni care se pricep la fotbal. Cand lasi oamenii sa faca fotbal, reusesc, ca la CFR. ... Craiova, Sepsi si cateva echipe din Liga 2, la fel. ... Cand te bagi in niste lucruri necunoscute, cand ai oameni mari, care au facut performanta, oameni de fotbal...
In acelasi clasament, pe prima pozitie se situeaza detasat Germania, care are 4 presedinti de comisii (Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara, Comisia pentru industrie, cercetare si energie, Comisia pentru afaceri juridice, Comisia pentru cultura si educatie) si 8 vicepresedinti.
Locul doi in topul general este ocupat de cea de-a treia editie a modelului Mazda MX-5. ... Mandria germanilor, modelul Mercedes-Benz Clasa S, ocupa locul sase in clasament cu 7,00 puncte.
Pornind de la aceste premise, a luat nastere un clasament interesant al celor mai sexy zece autoturisme ale anului, gandit pe categorii de utilizatori si dat publicitatii de Forbes.com.
Astfel, din cele 75 de orase prezente in clasament, 28 de orase se afla in Europa, care detine suprematia in raport cu alte continente. ... Numai sase dintre orasele est-europene sunt incluse in clasament, se mai spune in raport.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Constanteanul, campion in premiera intr-un turneu de mare slem, a urcat cinci pozitii si ocupa in aceasta saptamana locul opt (5.030 de puncte), fiind cea mai buna clasare a sa din cariera.
In acest clasament, Universitatea Spiru Haret se pozitioneaza pe locul 15, fiind singura institutie de invatamant superior particular din Romania situata in aceasta zona a ierarhiei - https://www.4icu.org/ro/ .
google-analytics.com